Team

marjon.png

Marjon Wagenaar, Eigenaresse Heelbewustjezelf 

Marjon is eigenaar en oprichter van Heelbewustjezelf. Na een carrière in de financiële sector als werknemer en ondernemer gooide zij het roer om, met als doel meer vanuit het hart te leven en ook te ondernemen.

 Alles is energie. Door middel van reading met het onderbewuste wordt het tastbaar in het bewuste. Dit doet Marjon naast haar parttime baan bij Rituals.
Tijdens de Masterclass verzorgt zij het onderdeel de verdieping naar je innerlijk en krijg je van haar een persoonlijke make-up en styling voor jouw fotoshoot.

DSC03049

Selma Duinkerken, eigenaresse van  Tubino

Selma is ontwerpster en oprichter van Tubino, luxe kokerrokken en jurken op maat. Ze heeft jarenlang in de financiële sector gewerkt voordat ze Tubino startte, maar ze gaf al haar zekerheden op om haar passie te volgen. Zij vindt dat elke vrouw trots mag zijn en zichzelf 100% moet durven laten zien. De stijl van haar kleding sluit goed aan bij de zakenvrouw omdat het perfecte basisitems zijn die op maat gemaakt kunnen worden. Los van haar kledinglijn geeft Selma stijlworkshops waarmee je eenvoudig en effectief combinaties leert maken zodat je niet te lang voor de kledingkast hoeft te staan, de rode draad is een stijlvolle en authentieke stijl creeren. Je kunt je slimmer en vrouwelijker kleden als je je lichaamsvorm en persoonlijke kleuren kent. Tijdens de masterclass krijg je een persoonlijke analyse van jouw persoonlijke kleuren en lichaamsvorm. Verder leer je met basis items zowel zakelijk als vrouwelijk te kleden, ook ontdek je wat de do’s en dont’s zijn voor verschillende lichaamsvormen en gelegenheden. Na het evenement krijg je van Selma drie maanden follow up per e-mail of sms. 

Gerda Venema, eigenaresse van Trans4mate

Vanuit haar bedrijf adviseert, coacht en begeleidt Gerda ondernemers, leidinggevenden en medewerkers bij verandervraagstukken. Zij leert haar gesprekspartners hoe zij, met soms kleine veranderingen, grootse resultaten bereiken. Gerda is gespecialiseerd in coaching met de fotocamera als hulpmiddel en heeft als Powershootcoach inmiddels honderden gezichten voor haar camera gehad, waarbij de uitdaging voor haar is om je ‘zieltje naar boven te halen’ en je zelfvertrouwen een boost te geven.
Daarnaast is zij spreker en trainer op het gebied van communicatie, zichtbaarheid en profilering. Als ervaren netwerker weet zij als geen ander hoe je verbindingen tot stand brengt. Zij is oprichter van Fem2Business, organiseert NoNonsenseNetwerken en is mede eigenaar van KenniscentrumNH. Haar motto is: kennen + vertrouwen = gunnen.
Tijdens de masterclass neemt Gerda je mee in de wereld van slim(mer) netwerken en jezelf laten zien. Je ontdekt wat jouw plakfactor is, je leert hoe je een mooie selfie maakt en ze maakt drie professionele foto’s van jou, die je kunt gebruiken voor je social media accounts.